Workshops

Wil je met vriendinnen, zussen of een groep collega’s iets leuks doen? Idee voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag of gewoon voor de gezelligheid!

Bij AB Colours kan je verschillende workshops volgen, zoals Quickscan Kleur, Kleur of Stijl. Een combinatie van kleur en stijl is ook mogelijk.

Atie Breugem van AB Colours begint deze workshop met een presentatie over kleur en stijl.


Workshop Quickscan Kleuradvies

Tijdens een workshop quickscan kleuradvies ontdek je wat kleuren met jou doen. Dit is afhankelijk van de natuurlijke kleur van je huid, ogen en haar. We bepalen met behulp van verschillende kleurdoeken welke kleuren jouw uitstraling versterken. Samen onderzoeken we of je een koel-/zilvertype (winter of zomer) of een warm-/goudtype (lente of herfst) of bent. De “goede kleuren” laten je stralen en geven je zelf vertrouwen.

Een quickscan kleurworkshop is inclusief informatie file. De prijs voor deze workshop is € 29,= per persoon en is mogelijk vanaf 3 personen.

Voor grote groepen is een workshop natuurlijk ook mogelijk op jouw eigen locatie.


Workshop Kleuradvies

Tijdens een workshop kleuradvies ontdek je wat kleuren met jou doen. Dit is afhankelijk van de natuurlijke kleur van je huid, ogen en haar. We bepalen met behulp van verschillende kleurdoeken welke seizoenskleuren  jouw uitstraling versterken. Samen onderzoeken we of de winter-, lente-, zomer- of herfstkleuren jou het beste staan. De “goede kleuren” laten je stralen en geven je zelf vertrouwen.

Een kleurworkshop is inclusief informatie file. De prijs voor deze workshop is € 45,= per persoon en is mogelijk vanaf 3 personen. Voor grote groepen is een workshop natuurlijk ook mogelijk op jouw eigen locatie.


Workshop Stijl

Welke kledingstijl past bij jouw persoonlijkheid? Tijdens een workshop stijl krijg je door middel van een korte persoonlijkelichaamsanalyse advies en tips op het gebied van kleding, accessoires, schoenen.

Je mag een topper en een flopper mee brengen en die we gaan bekijken en bespreken. Na het volgen van deze workshop weet je precies wat je nodig hebt om nog meer te stralen.
Een stijlworkshop is inclusief een stijlgidsje. De prijs voor deze workshop is € 45,= per persoon en is mogelijk vanaf 3 personen. Voor grote groepen is een workshop natuurlijk ook mogelijk op jouw eigen locatie.

stijlpop1