Stijladvies

Bij het stijladvies is niet je kledingmaat van belang maar kijken we naar de verhoudingen van je lichaam. Je lichaamsbouw en persoonlijkheid vormen het uitgangspunt voor een goede garderobe. Het stijladvies bestaat uit: een lichaamsbouwanalyse met daarbij behorende kleding stijladvies, en het bepalen van je persoonlijkheid.

We beginnen met een lichaamsbouwanalyse zodat we weten wat jouw sterke punten en wat jouw aandachtspunten zijn. Aan de hand van door jou meegebrachte kleding, toppers en floppers laat ik je zien hoe je jouw sterke kanten kunt accentueren en de minder goede kanten kunt camoufleren.

Daarna gaan we aan de hand van een aantal collages kijken welk type persoonlijkheid bij jou past. Er zijn verschillende types: Klassiek/Basic chique, Romantisch, Natuurlijk/Sportief en Extravagant/Dramatisch.

      

     

Je ontvangt een persoonlijke stijlgids met informatie, tips en adviezen over jouw figuurtype, en wat de juiste kleding keuze hierbij is. Deze stijlgids is praktisch en concreet zodat je voortaan kleding kunt kopen die het beste bij je past.

Een compleet stijladvies duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 95,= inclusief jouw eigen persoonlijke stijlgids.stijlfoto