Garderobe check

Roep jij regelmatig dat je “niets om aan te trekken hebt” terwijl je kast vol hangt met kleding?
Of heb je een veel kledingstukken die je niet goed kunt combineren?
Dan is de garderobe check iets voor jou.

Wie wil er niet een opgeruimde en speciaal voor jou ingerichte garderobekast, gebaseerd op jouw persoonlijke smaak en stijl?

Bij de garderobe check kijken we samen naar je kleding en bepalen we wat mag blijven en wat echt niet meer kan. We kijken of we nieuwe combinaties van kledingstukken kunnen maken, of dat er kledingstukken missen die handig zouden zijn om aan te schaffen en je garderobe weer compleet maken. Je hebt een optimaal resultaat van de garderobe check als je een kleuradvies (en stijladvies) hebt gehad.

Een garderobe check vindt vanzelfsprekend bij jou thuis plaats. Na een garderobe check heb je een opgeruimde en overzichtelijke garderobekast. Je leert meer combinaties te maken met minder kledingstukken, en je hebt geen volle kast met ‘niets om aan te trekken’ maar een overzichtelijke kast met een wereld aan mogelijkheden.

Een garderobe check kost € 45,= per uur. Hiervoor krijg je een advies zoals hierboven beschreven. De duur van de garderobe check is afhankelijk van de omvang van je garderobe. Gemiddeld duurt de garderobe check 2,5 uur. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.